Professionell bokföring och redovisning för småföretag i Ludvika.

Slide to content
Om Oss

Företagaren är oftast skicklig och brinner för sin företagsidé men har dålig koll på bokföring och allt pappersarbete som blir när man har en egen firma. Jag brinner däremot för att pyssla med allt detta så samarbetet blir oftast väldigt lyckat.

Lokalt förankrad redovisningskonsult

BRA Redovisning Karlbäck AB är ett familjeföretag som erbjuder personlig bokföring och redovisning till småföretag i Ludvika. Jag som startade bolaget 2009 heter Kerstin Karlbäck. Jag, till skillnad från de flesta andra människor, tycker om att jobba med bokföring, bokslut, deklarationer, löneadministration och dylikt.

Jag har varit redovisningskonsult i över tio år. Dessförinnan jobbade jag som skattehandläggare i arton år på det lokala skattekontoret i Mora. Efter så många år på Skatteverket kände jag att det var dags att hitta på något nytt och sedan dess jobbat som både ekonomiansvarig, löneadministratör och controller för en rad stora och mindre bolag.Vi kan vara din alldeles egna ekonomiavdelning och tar hand om bokföring, deklaration, redovisningar, lönehantering och mycket mer i bolaget.

Min man Tomas Karlbäck står däremot för lösningar på de krångligare frågorna, särskilt juridiska. Vi brukar diskutera olika skattefrågor eller vad som helst som rör företagande vid köksbordet. Vi funderar och kommer fram till lösningar som är just de bästa för just ditt företag. Det tycker vi är intressant. Tomas är utbildad jurist vid Uppsala universitet med tjugo års erfaranhet som skatterevisor på Skatteverket. Efter det gick han vidare och jobbade tjugo år som gymnasielärare i företagsekonomi och rättslära.

Vår son Oskar Karlbäck är bolagets redovisningsassistent och inom kort utbildad redovisningskonsult. Välkommen till BRA Redovisning Karlbäck AB! Din personliga redovisningskonsult i Ludvika.

Redovisningsbryå i Ludvika

  • BRA Redovisning Karlbäck AB är lokalt förankrad redovisningsbyrå i Ludvika med lång erfarenhet. Vi är experter på småföretag och jobbar enbart med mindre aktiebolag och enskilda firmor. Vi jobbar nära våra kunder och tror på långsiktiga relationer.

    kerstin@braredovisning.se
    0709-406 136

    Sörvik Grangärdevägen 37, 771 92 Ludvika