Redovisningsbyrå i Ludvika. Bokföring och redovisning för småföretag.

Slide to content

Välkommen till din personliga redovisningsbyrå i Ludvika! Vi hjälper dig med ditt företags bokföring och redovisning och mer. Här är ett axplock av våra tjänster.

 • Löpande bokföring

  Löpande bokföring måste upprättas enligt bokföringslagen och ger dig samtidigt en bra överblick över bolagets ekonomi och underlag för affärsbeslut. Vi utför professionell bokföring i Ludvika.
 • Lönehantering

  Vi säkerställer att dina anställda får korrekta löner, löneunderlag, semesterhantering, kontrollinformation och mycket mer. Vi är din redovisningskonsult i Ludvika när du behöver hjälp med löneadministration.
 • Momsredovisning

  Alla företag som är momsregistrerade måste deklarera moms i en momsdeklaration. Moms är ett snårigt område och det är lätt att det blir fel. Så låt oss ta hand om din momsredovisning i Ludvika.
 • Bokslut

  Alla företag ska varje räkenskapsår avsluta den löpande bokföringen med ett bokslut. Bra Redovisning har lång erfarenhet av upprätta bokslut för småföretag i Ludvika och detta ingår i din fasta månadsavgift.
 • Årsredovisning

  En årsredovisning är mer omfattande än ett årsbokslut och ska årligen lämnas till Bolagsverket. Vi utför arbetet och om ni har en revisor överlämnar vi den till er revisor för revision. Detta arbete ingår i din fasta månadsavgift.
 • inkomstdeklaration

  Vi upprättar både ditt företags- och din egen privata inkomstdeklaration samt skickar nödvändiga blanketter och deklarationer digitalt till Skatteverket som ditt deklarationsombud. Detta arbete ingår i din fasta månadsavgift.
 • Rådgivning

  Varje företag behöver ta viktiga affärsbeslut. Utifrån ditt företags siffror och ekonomi och dina önskemål ger vi råd hur du på bästa sätt kan uppnå det du vill med ditt företag.

Redovisningsbyrå i Ludvika

 • BRA Redovisning Karlbäck AB är lokalt förankrad redovisningsbyrå i Ludvika med lång erfarenhet. Vi är experter på småföretag och jobbar enbart med mindre aktiebolag och enskilda firmor. Vi jobbar nära våra kunder och tror på långsiktiga relationer.

  kerstin@braredovisning.se
  0709-406 136

  Sörvik Grangärdevägen 37, 771 92 Ludvika